|
Matrix Forum sojuszu Matrix [U20]
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
coactus
Natchniony

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: tak
|
Wysłany: Śro 19:58, 05 Kwi 2006 Temat postu: Akcja PUC, pojechany przez Maxicata |
|
|
Wzywam was kochani sojusznicy do wziecia udzialu w szlachetnej akcji PUC - Przywroc Usmiech Coactusowi.
Jak wszyscy wiecie zostalem pojechany przez wielkiego kota psich zolnierzy MAXICATA
O tu tam:
http://www.sojuszmatrix.fora.pl/viewtopic.php?t=1635
Nie dosc tego, po 3 latach wlaczyla mi sie jakas alergia, i naprawde coraz mniej mam powodow do zadowolenia.
Wiec jesli ktores (-rys, hmm no wszystkie wszystkie) z was bedzie mial chwile slabosci i postanowi poprawic moj nastroj prosze wplaccie piec zlotych na konto 07105017221000002253927319... no, od biedy zadowole sie surowka
BTW. jestem na 367 miejscu i o pomoc prosze tylko tych, ktorzy stoja wyzej (z wiadomych powodow).
Przy okazji chcialem pozdrowic geniusza, ktory wpadl na pomysl by nadac imie jednostce uzytku spolecznego - (ze niby szpital) - ojca Rydzyka :/
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez coactus dnia Nie 21:07, 09 Kwi 2006, w całości zmieniany 12 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
coactus
Natchniony

|
Wysłany: Śro 20:04, 05 Kwi 2006 Temat postu: Podziekowania |
|
|
Dziekuje juz za czynny udzial w terapii:
White Rabbit - zyczenia swiateczne podzialaly nawet lepiej od surowki (edit: eee bo jesio se pomysla)
Littelmasterowi - za szczodre obietnice (!Piatek!), walke z kretem i czwartodruga galaktyke.
RokiRadomiemu - i jego nowym mocom wydobywczym, oraz za nieunikniona pobudke o 4 w nocy :> (tylko moje wlasne zyczenie Roki )
Valdgeerowi - za skrupulatnosc bankowca i dobre checi (juz poprawione)
Ozzelowi - za haslo (straciles flote - w domysle) "czyli przez pylki, a nie piwo czy tez tabletki"
Atreidesowi - za koncert zyczen, wyliczanki i dorownywanie najlepszym VIDE RABBIT!
Nie zebym narzekal, wytykal palcem czy cos... ALE WIELU JESIO MOGLO BY ZNALESC SIE NA TEJ LISCIE !!!
c.d.h.n.
Ostatnio zmieniony przez coactus dnia Pon 22:26, 10 Kwi 2006, w całości zmieniany 3 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
coactus
Natchniony

|
Wysłany: Pon 11:14, 10 Kwi 2006 Temat postu: Wielki pies wyprany i skurczonydo top 600 :D |
|
|
Z dniem dzisiejszym oglaszam akcje PUC za zakonczona.
Dzieki silnemu wsparciu w/w sojusznikow udalo mi sie podniesc mala eskadre,
usprawnic wydobycie i poprawic obrone.
Tym samym odrobilem juz polowe strat - podskoczylem o 50 pkt.
Mimowolnie musze tu rowniez podziekowac Sokratesowi
za akcje [link widoczny dla zalogowanych].
Wiec jesio raz. Dziekuje !!!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|